جديدترين هاي ثبتي جديدترين هاي ثبتي .

جديدترين هاي ثبتي

هزينه ثبت شركت

هزينه ثبت شركت

بسياري از كسب و كارها به منظور توسعه فعاليت ها و دستاوردهاي خود نياز به ورود به دنياي حقوقي و ثبت شركت هستند. در واقع ثبت شركت هر چند الزامي نيست اما مي تواند ساختارهاي يك كسب و كار را به صورت كلي تحت تاثير قرار داده و دنياي بسيار بزرگتري را پيش روي اعضا شركت قرار دهد.

فرصت هاي بي شماري كه ثبت شركت در دنياي پر از رقابت امروزي فراهم مي كند را نمي توان ناديده گرفت. بخصوص اينكه اغلب شاهد اين موضوع هستيم كه بسياري از شركت هاي بزرگ تر و يا ادارات و سازمان هاي دولتي تنها خواهان قرارداد و همكاري با اشخاصي هستند كه در لباس حقوقي با آنها وارد معامله و قرارداد مي شوند.

موضوع مورد بحث اين است كه هزينه ثبت شركت چقدر مي باشد؟ اينكه براي ثبت شركت چقدر بايد هزينه كنيد به موضوعات متفاوتي بستگي دارد و به همين جهت نمي توان رقم و يا هزينه درستي محاسبه كرد.

به عنوان مثال خود موضوع ثبت شركت هزينه متفاوتي دارد كه بايد به حساب اداره ثبت شركت ها واريز شود. هزينه ثبت، هزينه باطل كردن تمبر و غيره از اين دست است. از طرفي نيز هزينه هاي آگهي در روزنامه رسمي و يا آگهي كردن موضوع ثبت شركت در روزنامه اي كثير الانتشار را نيز بايد به آن افزود.

خود شركت نيز هزينه هايي را مي طلبد. به عنوان مثال براي ثبت شركت سهامي خاص بايد حداقل 100 هزار تومان سرمايه اوليه در حساب شركت واريز شود كه البته 35 درصد از آن در ابتدا الزامي است. يا براي ثبت شركت سهامي عام بايد حداقل 500 هزار تومان واريز سپرده داشته باشيد. اين مبلغ مي تواند بسيار بيشتر نيز در نظر گرفته شود.

اگر شركت توسط خو  فرد ثبت شود هزينه اي براي وكيل و يال شركت حقوقي نياز نيست پرداخت شود اما اغلب ترجيه مي دهند كه شركت را موسسات حقوقي براي آنها ثبت كنند تا هزينه اي براي دوباره كاري و يا اتلاف زمان ندهند و مهم تر اينكه مطمئن باشند كه شركت به صورت درست ثبت شده و مشكلات قانوني و حقوقي هم ندارد. از اين رو اگر شركت توسط موسسات ثبت شركت ثبت شود نيز هزينه اي محدود براي ثبت شركت بايد در نظر گرفته شود.

حال بايد ديد هدف شما براي ثبت شركت چيست. براي اين كار مشورت با كارشناسان حقوقي را در برنامه خود داشته باشيد تا زير بار هزينه هاي نا متعارف نرويد.


برچسب: هزينه ثبت شركت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۶:۰۰:۳۲ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

مزاياي ثبت شركت در مناطق آزاد تجاري

مزاياي ثبت شركت در مناطق آزاد تجاري

بسياري از شركت هاي موفق در دنيا رويكرد بسيار محكمي به مناطق آزاد تجاري دارند. آنها در حوزه استراتژيك خود فعاليت در مناطق آزاد تجاري را به خوبي درك كرده اند و يكي از مناطق ويژه سرمايه گذاري در اغلب شركت هاي موفق در دنيا، مناطق آزاد تجاري هستند. جالب تر اينكه اين شركت ها نه تنها در مناطق آزاد تجاري كشور خود بلكه در بسياري از مناطق آزاد تجاري ديگر كشورها نيز فعال هستند و از مزاياي اين مناطق نيز بهره مي برند.

اگر به دنبال ثبت شركت هستيد و يا قبلا شركت خود را به ثبت رسانده ايد و به دنبال توسعه فعاليت هاي خود و سودآوري بيشتر هستيد در ايران نيز 7 منطقه تجارت آزاد وجود دارد كه ثبت شركت در منطقه آزاد تجاري و يا ثبت شعبه و نمايندگي در منطقه آزاد تجاري را به شما پيشنهاد مي دهند.

ثبت شركت در مناطق آزاد تجاري در هر منطقه از دنيا منافع و مزاياي زيادي براي شركت ها و فعالان اقتصادي به همراه دارد اما در ايران نيز مي توانيد با ثبت شركت در منطقه آزاد تجاري از مزاياي زير بهره مند شويد:

-         20 سال برخورداري از معافيت مالياتي براي كليه فعاليت هاي اقتصادي كه در اين مناطق انجام شود.

-         ثبت شركت در منطقه آزاد تجاري فرصت تعامل با بازرگانان و تجار خارجي كه بدون نياز به ويزا به اين مناطق وارد مي شوند را براي شما فراهم مي كند.

-         براي ثبت شركت مي توانيد با ابتاع خارجي مشاركت كنيد و يا اتباع خارجي در مناطق آزاد تجاري مي توانند به صورت مالكيت 100 درصدي صاحب شركت شوند.

-         سرمايه گذاران خارجي زيادي در مناطق آزاد تجاري فعاليت مي كنند زيرا مورد حمايت هاي شديد دولت هستند.

-         ورود و خروج ارز به صورت نامحدود در اين مناطق انجام مي شود.

-         خدمات مالي و ارزي متنوع و منعطفي در اين مناطق صورت مي گيرد.

-         تمامي خدمات بانكي و بيمه اي در مناطق آزاد تجاري براي شركت ها به شكل گسترده در دسترس هستند.

-         در تمامي مناطق تجارت آزاد ايران بورس اوراق بهادار و بورس نفت و محصولات پتروشيمي فعال است و شركت ها مي توانند در بورس فعال باشند

-         مواد اوليه وارداتي و ماشين آلات صنعتي كليدي در اين مناطق براي واحد هاي توليدي با معافيت هاي گمركي ويژه همراه هستند.

-         فرايند هاي اداري در مناطق آزاد اقتصادي مانند ثبت شركت و يا ثبت شعبه خارجي بسيار ساده تر و با تشريفات بسيار ساده انجام مي شود.

-         صادرات و ترانزيت كالا در اين مناطق بسيار راخت است و تشريفات زيادي براي صادرات مجدد وجود ندارد

-         ثبت شركت در اين مناطق به منظور محدود بدون در فعاليت هاي داخلي نيست و شركت هاي ثبت شده در مناطق آزاد تجاري با شركت هاي داخلي و يا بازار داخلي نيز مي توانند به راحتي در تعامل و همكاري باشند.

اين تنها بخشي از مزاياي شناخته شده براي ثبت شركت در مناطق آزاد بود. برخي از مزاياي اين مناطق را به راحتي نمي توان به رشته تحرير در آورد. مثلا اينكه مسيرهاي دريايي در دسترس، راه هاي زميني عالي، مسيرها و فرودگاه هاي بين المللي و غيره و يا وجود زير ساخت هاي بسيار توسعه يافته از مزايايي هستند كه بايد با چشم خود آنها را مشاهده كنيد.

 


برچسب: مزاياي ثبت شركت در مناطق آزاد تجاري،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۴۰:۰۵ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

فرايند ثبت شركت

فرايند ثبت شركت

آيا شما هم به دنبال ثبت شركت هستيد؟ احتمالا اگر خواهان ثبت شركت باشيد نياز داريد تا قدم به قدم بدانيد كه چطور مي توانيد صاحب يك شركت شويد. براي ثبت شركت بايد اقدامات زير را انجام دهيد:

1-    ابتدا بايد موضوع و هدف خود را براي ثبت شركت مشخص كنيد.

2-    سپس بايد ميزان سرمايه و هزينه اي كه براي شركت در نظر گرفته ايد را تعيين كنيد.

3-    حال به دنبال شريك باشيد. به ياد داشته باشيد كه قالب شركت براي تعيين تعداد شركا اهميت دارد.

4-    قالب مورد نظر خود را تعيين كنيد. مثلا براي ثبت شركت سهامي خاص بايد 3 شريك حداقل با هم شركت را ثبت كنند و براي ثبت شركت با مسئوليت محدود حداقل 2 شريك نياز است.

5-    مرحله بعدي لزوم داشتن يك توافقنامه بين شركا است كه موضوعاتي مانند تقسيم سهام و يا نوع مشاركت و غيره را با هم توافق كنند.

6-    نام شركت را انتخاب كنيد. 5 نام به ترتيب اولويت بايد در نظر بگيريد.

7-    در مرحله بعد بايد شركا مجمع عمومي موسسين را تشكيل دهند. اين مجمع بين همه شركا شكل مي گيرد تا موضوعاتي مانند ساختار، نوع سهام، اظهارنامه، هيئت مديره و غيره توافق شود. صورتجلسه اي در اين مجمع تنظيم مي شود كه براي ثبت شركت الزامي است و همه شركا بايد آن را تاييد كنند.

8-    اعضا منتخب براي هيئت مديره در قدم بعدي ثبت شركت تشكيل جلسه مي دهند و وظايف و اختيارات را در بين خود مشخص مي كنند.

9-    حالا بايد مدارك همه شركا جمع آوري شود. به ياد داشته باشيد كه ممكن است موضوع شركت نياز به مجوز از نهادي خاص داشته باشد كه بايد تهيه كنيد. يا اگر براي ثبت شركت سهامي مي خواهيد اقدام كنيد بايد حداقل 35 درصد از مبلغ سرمايه را واريز و فيش واريز را نيز ضميمه مدارك كنيد.

10-     به سايت اداره ثبت شركت ها مراجعه كنيد و درخواست ثبت شركت داده و اطلاعات را وارد كنيد.

11-     موضوع بررسي مي شود و در صورت تاييد بايد همه مدارك را به آدرس اداره ثبت شركت ها ارسال كنيد. اگر تاييد نشد دليل براي شما مشخص مي شود تا اصلاح كنيد.

12-     هزينه هاي ثبت شركت را در مرحله بعدي بايد واريز كنيد.

13-     شركت در اداره ثبت شركت ها ثبت مي شود و هزينه آگهي در روزنامه رسمي و روزنامه كثيرالانتشار از شما دريافت و موضوع ثبت شركت آگهي مي شود

14-     حال بايد كد اقتصادي دريافت كنيد و براي فعاليت در قالب يك شركت آماده باشد.

اين فرايند كلي ثبت شركت بود. به ياد داشته باشيد كه ريزه كاري ها و جزئيات حقوقي براي ثبت شركت اهميت زيادي دارند كه نبايد ناديده گرفته شوند. اگر در اين خصوص اطلاعات لازم داريد حتما با كارشناسان معتبر حقوقي مشورت كنيد.


برچسب: فرايند ثبت شركت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۵۷:۴۲ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

چه شرط هايي را براي ثبت برند بايد رعايت كنيم؟

چه شرط هايي را براي ثبت برند بايد رعايت كنيم؟

يكي از بزرگ ترين اشتباهات فعالات اقتصادي كه به دنبال برند سازي هستند اين است كه فكر مي كنند روي هر برندي مي توانند سرمايه گذاري كنند و يا اينكه هر زمان دلشان خواست مي توانند براي ثبت برند اقدام كنند. اشتباهي كه گاها به از دست رفتن سرمايه هاي زيادي منجر مي شود و حتي ممكن است جرائم بسيار سنگين تر از آن چيزي كه تصور مي كنند در انتظار آنها باشد. بنابراين لازم است كه براي ثبت برند اقدام كنيد و اين كار را بايد قبل از هر گونه سرمايه گذاري و يا انتخاب برندي انجام دهيد.

انتخاب يك تصوير به عنوان برند بدين معني نيست كه شما اجازه استفاده از آن تصوير را به عنوان برند خودتان داريد. شايد اين تصوير توسط فرد ديگري نيز به ثبت رسيده باشد و يا مالكيت آن قبلا در اختيار كس ديگري باشد و يا مهم تر اينكه بر خلاف قوانين حقوقي ثبت برند باشد. براي ثبت برند يا علامت تجاري نياز است كه شرايط و قوانين ثبت برند را رعايت كرده باشيد.

اما شرايط ثبت برند كه بايد در نظر داشته باشيد چيست؟

-         اول اينكه برند بايد بتواند موضع اصلي خود يعني تمايز بخشيدن به محصولات و خدمات را به خوبي انجام دهد. يعني بايد تصوير برند به شكلي باشد  كه به راحتي بين محصول شما با محصول ديگري تفاوت را نشان دهد.

-         نام و يا تصوير برند نبايد موجب گمراهي و يا فريب مشتريان شود. منظور اين است كه نمي توانيد از مثلا تصويري كه معرف چرمي بودن محصول است براي محصولي كه پارچه اي و يا پلاستيكي است استفاده كنيد.

-         براي ثبت برند بايد تصويري انتخاب كنيد كه مغاير با موازين شرعي، مقررات، اخلاق حسنه و يا قواعد آمره نباشد.

-         برند بايد قابليت ثبت از نظرساختار، شكل و فرم را نيز داشته باشد. نمي توان هر نوع شكل و يا ابعاد و طرحي را كه تركيبات خاص دارد مثلا چند بعدي و يا تك حرفي، عكس يا نقاشي، اسم مشخص و يا غيره است را به عنوان برند ثبت كرد زيرا ساختار برند مطابق با استاندارد هاي تعريف شده براي طرح برند نيست. استفاده از برخي از تصاوير عام، حروف عام و شناخته شده، تصاوير، صداها و غيره براي ثبت برند امكان پذير نيست و با ساختار برند تناقض دارد.

همچنين بايد براي ثبت علامت تجاري در نظر داشته باشيد كه:

-         استفاده از اسامي عام باري نوع خاصي از محصول كه اين عنوان عام تشخيص داه مي شود پذيرفته شد. مثلا نمي توان از واژه روغن براي محصول روغن استفاده كرد.

-         از توصيفات نمي توان براي ثبت برند استفاده كرد. كلمات توصيفي مانند تيز، برنده، شاد و غيره هستند.

-         اشكالي كه مفهوم خاصي به همراه نداشته باشند  مانند يك خط مستقيم و يا يك شكل هندسي ساده و يا استفاده از يك رنگ ساده را نمي توان به عنوان برند ثبت كرد.

-         برند نبايد مشابه و يا كپي شده از برند هاي ديگران باشد

-         از پرچم كشورها و يا نمادهاي سازمان ها و ارگان هاي دولتي و  تصاوير پادشاهي برخي از كشورها نمي توان براي ثبت برند استفاده كرد.

-         از موقعيت هاي جغرافيايي كه مربوط به مكان توليد محصول نيستند نمي توانيد در عنوان برند استفاده كنيد.

در خصوص ساختار ظاهري برند بايدها و نبايدهاي زيادي وجود دارد. بايد براي خلق تصوير برند نوآوري داشته باشيد و قواعد زيادي را در نظر بگيرد تا به راحتي بتوانيد برندي متفاوت را خلق كنيد و در ثبت برند نيز با مشكل مواجه نشويد.

 


برچسب: چه شرط هايي را براي ثبت برند بايد رعايت كنيم؟،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۲۰:۲۷ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

ثبت برند بين المللي

ثبت برند بين المللي

يكي از اولويت هاي ورود به تجارت خارجي و فعاليت در حوزه واردات و صادرات در كنار اخذ كارت بازرگاني، ثبت بين المللي برند يا همان ثبت جهاني برند است. به صورت كلي براي ثبت برند بين المللي بايد از پروتكل جهاني ثبت برند يعني مادريد استفاده كنيد.

سيستم مادريد يك سيستم بين المللي ثبت برند است كه مورد توافق كشورهاي عضو قرار گرفته و هر فردي متناسب با قوانين اين توافقنامه برند خود را در سازماني كه به همين منظور در نظر گرفته شده است كه به سازمان وايپو (wipo) شهرت دارد، به ثبت برساند، از حمايت بين المللي برند خود را برخوردار كرده است و صاحب برند جهاني مي شود.

اولين و مهم ترين گام براي ثبت بين المللي برند، اين است كه ابتدا برند طبف قوانين هر كشور در خود آن كشور ثبت شده باشد. بر همين اساس افرادي كه در ايران براي ثبت جهاني برند متقاضي هستند بايد ابتدا با مراجعه به سايت اداره مالكيت معنوي اقدام به ثبت درخواست و پيگيري براي ثبت برند يا ثبت علامت تجاري خود در ايران بكنند. اين خود اداره مالكيت معنوي است كه در صورت درخواست متقاضي براي ثبت بين المللي فرد اقدامات لازم را انجام مي دهد.

براي ارائه درخواست بعد از ثبت داخلي برند براي ثبت خارجي برند، بايد اظهارنامه اي كه يا به زبان انگليسي يا فرانسوي و يا اسپانيايي است تكميل شود. در اين اظهارنامه مواردي مانند مشخصات برند، ليست كالا و يا خدمات برند ( در طبقه بندي برند اين موارد مشخص مي شود)، نام و مشخصات متقاضي وارد مي شود و درخواست تكميل مي شود.

نكته مهمي كه بايد براي ثبت جهاني برند بدانيد اين است كه در اصل قوانين داخلي بسياري از كشورهاي عضو توافقنامه مادريد كه ايران نيز يكي از اين كشورها است، برگرفته شده يا مطابق با قوانين سازمان جهاني ثبت برند است. به همين دليل افرادي كه قصد دارند برند بين المللي ثبت كنند ديگر نيازي به طبقه بندي برند و انتشار روزنامه و آگهي را در اين سازمان براي ثبت برند شاهد نيستيم. در تكميل اظهارنامه تنها فرد بايد مشخص كند كه از بين 85 كشوري كه عضو اين سازمان هستند، تمايل دارد كه برند او در بين كدام كشورها به رسميت شناخته شود و مورد حمايت قرار بگيرد كه ممكن است از يك تا همه كشورها را شامل شود. البته به ياد داشته باشيد كه تعداد كشورها در هزينه ثبت بين المللي برند تاثير مستقيم دارد.

تعرفه ثبت جهاني برند به فرانك سوئيس است و به صورت كلي فرايند دشواري براي ثبت برند بين المللي نداريد. براي ثبت برند در سازمان وايپو بايد مداركي ارائه نماييد كه عبارتند از درخواست براي ثبت برند، معرفي نامه از شركت بر روي سربرگ رسمي شركت، كپي مدارك هويتي فرد متقاضي و يا مديرعامل و مديران داراي حق امضا در شركت، تكميل يك فرم مخصوص به لاتين و پرداخت هزينه هاي مربوطه.

ثبت بين المللي برند بخصوص براي افرادي كه قصد دارند در بازار كشورهاي ديگر فعاليت كنند از اهميت زيادي برخوردار است. لازم است قبل از ثبت برند به صورت بين المللي، بررسي كنيد كه كشوري كه قصد فعاليت در آن را داريد عضوي از سازمان بين المللي برند هست يا خير. در غير اين صورت بايد اقدام به ثبت شركت در كشور ديگر بكنيد.



 


برچسب: ثبت برند بين المللي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۲۹:۰۰ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

مراحل ثبت برند

مراحل ثبت برند

با برند سازي و خلق تجربه هاي بي نظير در ديدگاه مشتري مي توانيد دنياي متفاوتي را براي كسب و كار خود رقم بزنيد. شركت ها و افراد زيادي در دنيا امروزي به اهميت برند سازي و ثبت برند آگاه شده اند و از اين رو رقابت براي برند سازي و ثبت برند تا برتري دادن به شخصيت حقوقي خود با خلق بهترين كيفيت، بهترين تجربه و بهترين خواسته براي مشتري هر روز بيشتر مورد توجه قرار مي گيرد.

 در اين بين محافظت از برند هايي كه مسير موفقيت را با صرف هزينه هاي هنگفت طي مي كنند بسيار مهم است. به همين جهت است كه خود سازمان جهاني ثبت برند يعني وايپو تاكيد دارد كه برند هاي خود را ثبت كنيد و در ثبت علامت تجاري قبل از هزينه كردن و صرف هزينه هاي هنگفت اقدام كنيد. هر چند شواهد نشان مي دهد كه ددر سال هاي اخير آگاهي مردم براي ثبت برند يا ثبت علامت تجاري بسيار بيشتر شده است اما بد نيست براي آن دسته از افرادي كه خواهان ثبت برند هستند يك بار فرايند ثبت برند را مرور كنيم:

-         در ابتدا لازم است كه طرحي به عنوان برند معرفي كنيد. اين طرح بايد مشخصات يك برند را داشته باشدو كه البته تنها اين مشخصات خاص معرفي محصول و خدمت نيست و بايد از نظر شباهت و يا اصول اخلاقي، قانوني و حرفه اي نيز موضوع طرح برند بررسي شده باشد چرا كه اگر لازمه هاي ثبت برند را نداشته باشد به راحتي باعث رد درخواست برند مي شود. براي مشاهده شرايط ثبت برند قبل از هر كاري اقدام كنيد.

-         سپس بايد مداركي را براي ثبت برند تهيه كنيد. مدارك شخصي و يا مدارك مدير عامل براي برند حقوقي لازم است. اگر برند از حروف لاتين بهره گرفته بايد قبلا براي اخذ كارت بازرگاني نيز اقدام شده باشد و اگر برند حقوقي نياز داريد بايد قبلا براي ثبت شركت اقدام كرده باشيد.

-         براي ثبت برند به آدرس اداره مالكيت معنوي مراجعه كنيد و  درخواست خود را مبني بر ثبت برند ارائه دهيد. براي اين كار بايد اظهارنامه ثبت برند را در سايت مالكيت معنوي تكميل كنيد. اگر  به اين كار اشراف نداريد بهترين راه اين است كه از كارشناسان خبره ثبت برند كمك بگيريد.

-         درخواست ثبت برند بررسي مي شود و نهايتا در صورت موافقت هزينه ثبت برند بايد به صورت آنلاين پرداخت شود.

-         بعدا موضوع ثبت برند در دو مرحله آگهي مي شود و اگر مدعي وجود نداشته باشد براي برند يك گواهينامه ثبت برند صادر مي شود.

-         گواهينامه ثبت برند به آدرس متقاضي ارسال مي شود و ده سال اعتبار دارد.

اين فرايند كلي ثبت برند بود كه البته براي ثبت برند و يا ثبت علامت تجاري بايد موضوعات و ريزه كاري هاي ديگري را نيز در نظر گرفت. پيشنهاد مي شود قبل از ثبت برند با مشاروان حقوقي واجد صلاحيت مشورت كنيد.


برچسب: مراحل ثبت برند،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۲۷:۵۲ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

آيا ثبت برند الزامي است؟

آيا ثبت برند الزامي است؟

ثبت برند يكي از موضوعاتي است كه به شهرت و اعتبار سازمان كمك زيادي مي كند. آنقدر موضوع ثبت برند يا ثبت علامت تجاري در سال هاي اخير داغ شده است كه برخي گمان مي كنند كه الزامي براي ثبت برند وجود دارد.

حقيقت اين است كه برند متعلق به سازمان و يا فردي است كه براي ثبت آن اقدام كرده است. در واقع هر فرد يا سازماني كه يك نقش، طرح و يا تصوير را به عنوان برند به نام خود ثبت كند اختيار آن برند را خواهد داشت و مالكيت برند مربوط به او خواهد بود. تفاوتي هم ندارد كه اين برند از نوع حقيقي باشد و يا برند حقوقي.

در نظر داشته باشيد كه ثبت برند الزامي نيست. البته بهتر است اينگونه توضيح داده شود كه ثبت علامت تجاري براي همه مشاغل و يا فعاليت ها الزامي نيست. چرا كه برخي از فعاليت ها كه با سلامت و بهداشت افراد سر و كار دارند الزام دارند كه برند خود را ثبت كنند و بايد در خصوص اين سازمان ها و افراد گفت كه بايد الزاما براي ثبت علامت تجاري اقدام كنند. موضوعاتي مانند توليد مواد غذايي، توليد دارو و لوازم پوستي و درماني از اين دست هستند.

با اين حال توصيه اغلب كارشناسان اين است كه حتي مشاغل ديگر نيز نسبت به ثبت علامت تجاري خود اقدام كنند. همانطور كه توضيح داده شد برند يك مالكيت و يا يك دارايي است. براي محافظت از اين دارايي بايد آن را ثبت كرد و يا به نام زد. قاعدتا هر گاه چيزي مالكي نداشته باشد به راحتي مورد سو استفاده قرار مي گيرد و از آن سرقت مي شود. سرقت و سو استفاده از برند اين است كه فردي آن را به نام خود بزند و يا از آن براي منافع خود استفاده كند.

اين در حالي است كه هزينه ثبت برند بسيار ناچيز است و مي توان با هزينه نه چندان زيادي براي ثبت برند اقدام كرد.


برچسب: آيا ثبت برند الزامي است؟،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۸:۱۸:۴۶ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

آيا ثبت شركت و ثبت برند تفاوتي دارند؟

آيا ثبت شركت و ثبت برند تفاوتي دارند؟

 

ثبت شركت و ثبت برند هر دو در راستاي تسهيل ، اعتماد و حفظ مالكيت تجار و صاحبان مشاغل طراحي شده اند و در نگاه اول بسيار به هم شبيه هستند و ممكن است بسياري از افراد داراي بيزينس فقط به ثبت شركت اكتفا كنند و خيلي در خصوص تفاوت اين دو موضوع اطلاعات نداشته باشند.

مراحل فرايندي ثبت شركت و ثبت برند اساسا شبيه هستند اما تفاوت هايي در برخي قسمت ها وجود دارد كه در ادامه سعي شده به آنها اشاره شود تا در صورتي كه فردي به صورت شخصي تصميم گرفت نسبت به ثبت برند و يا ثبت شركت اقدام نمايد اطلاعات پايه و اساسي نسبت به هر كدام داشته باشد تا در ادامه مسير با مشكل مواجه نشود و در اسرع وقت موفق به ثبت برند يا شركت مورد نظر خود شود.

تفاوت از نظر مراحل ثبت 

فرايند ثبت شركت:

 براي شروع فرايند ثبت شركت، اولين اقدام مربوط به تعيين اعضا و آشنا شدن با موضوع فعاليت هاي تعريف شده براي شركت مي باشد. اعضاي تشكيل دهنده شركت بايد شناخت جامع و كاملي نسبت به چشم انداز ها و اهداف پيش روي شركت داشته باشند. امروز مانند گذشته نياز به مراجعه پي در پي به اداره ثبت شركت ها نيست و بيشتر مراحل آن بصورت الكترونيكي و از طريق سامانه اختصاصي سازمان ثبت شركت ها انجام مي پذيرد. بدين ترتيب كه شخص متقاضي بايد به سامانه الكترونيكي وارد شود  و تمامي اطلاعات را وارد نموده و مدارك مورد درخواست را آپلود نمايد و در پايان بر روي كليد پذيرش كليك نمايد.

از جمله فيلد هايي كه متقاضي مي بايست براي تكميل فرم هاي ثبت شركت كامل نمايد، فيلد مربوط به نام شركت است كه مطابق با قانون ثبت شركت ها، بايد حداقل از سه كلمه كامل تشكيل شود. توجه داشته باشيد كه براي انتخاب نام شركت قوانيني منظور گرديده است از جمله اينكه نام مورد نظر نبايد اختصاص به تشكيلات دولتي داشته باشد. پس از ثبت نام اوليه، كليه مدارك شركت مانند تقاضانامه، صورتجلسات، فيش واريزي به مبلغ 35% سرمايه شركت به همراه ديگر مدارك بايد از طريق پست به آدرس اداره ثبت شركت ها ارسال گردد. پس ار بررسي هاي انجام شده توسط كارشناسان، نتايج به متقاضيان اعلام شده و در صورت تاييد آنها، در روزنامه رسمي كشور چاپ مي گردد.


برچسب: آيا ثبت شركت و ثبت برند تفاوتي دارند؟،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۳۳:۵۴ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

روش ثبت شركت

روش ثبت شركت

آيا مي دانيد صاحب هر نوع كسب و كاري كه باشيد مي توانيد اين كسب و كار را به صورت حقوقي و در قالب ثبت شركت دنبال كنيد؟ خواه اين كسب و كار از نوع كسب و كارهاي آزاد باشد، خواه الكترونيكي و اينترنتي باشد و يا خواه حتي از مشاغل دور كاري و نوين باشد، شما مي توانيد با ثبت يك شركت به راحتي فعاليت خود را به صورت حقوقي دنبال كنيد.

شركت اعتبار زيادي به كسب و كار شما مي دهد و از اين جهت بسياري از افراد پيش رو براي اينكه بتوانند به اهداف كاري خود جامه عمل بپوشانند، قبل از هر اقدامي براي ثبت شركت اقدام مي كنند. داشتن روحيه مشاركتي از لازمه هاي ثبت شركت است و اين روحيه مشاركتي و كار تيمي به افراد كمك مي كند تا بتوانند با همپوشاني يكديگر سرعت و كيفيت بهتري به كار داده و با تجميع سرمايه هاي خود و با تمركز بيشتر روي كسب و كار بهترين آورده هاي مالي و اعتباري را براي خود داشته باشند.

اما براي ثبت شركت چه بايد كرد و يا روش ثبت شركت چيست؟

متولي ثبت شركت در ايران اداره ثبت شركت ها است كه دفتر مركزي اين اداره در تهران واقع شده و در تمامي شهرهاي بزرگ و استان هاي ايران نيز اين اداره شعباتي را راه اندازي كرده است. قبلا به اين شكل بود كه افرادي كه خواهان ثبت شركت بودند خودشان و يا وكيل حقوقي آنها كه تسلط بهتري روي فرايند هاي ثبت شركت داشت، به اين اداره بارها مراجعه مي كرد و با ارائه مستندات لازم براي ثبت شركت اقدام مي كرد.

اما امروزه اينترنت در اختيار اداره ثبت شركت ها قرار گرفته تا روند ثبت شركت بسيار ساده تر و سريع تر انجام شود. هر چند هنوز هم وجود افراد خبره براي ثبت شركت با توجه به پيچيدگي هاي حقوقي ساختار شركت ها پيشنهاد مي شود اما خود افراد نيز مي توانند با راهنمايي هايي كه در سايت اداره ثبت شركت ها وجود دارد، براي ثبت شركت اقدام كنند.

روال ثبت شركت به اين صورت است كه بايد پس از مشخص كردن قالب شركت از 7 قالب شركت هاي تجاري، تعداد شركا انتخاب شوند، ميزان سرمايه مشخص شود و توافقنامه اوليه بين شركا امضا شود. سپس بايد اساسنامه و يا شركتنامه و اظهارنامه ثبت شركت تهيه شود. مستندات شركا مانند مدارك هويتي و شناسنامه اي، توافقنامه و ديگر مستندات به همراه گواهي عدم سو پيشينه و گواهي واريز سرمايه اوليه در بانك، بايد ارائه شود و درخواست ثبت شركت داده شود.

اين درخواست در سامانه ثبت شركت ها بارگذاري مي شود و كارشناسان اين اداره مدارك و مستندات را بررسي مي كنند و از بين نام هاي انتخابي شركا در صورت قبول مستندات، يك نام براي شركت در نظر گرفته مي شود. در اين مرحله لازم است كه وكيل حقوقي شركت نسبت به واريز هزينه ها اقدام كند تا شركت ثبت شود و شناسه شركت صادر شود.

پس از آن مراحل ديگري مانند ارسال و يا تحويل دادن اصل مستندات ثبت شركت به اداره ثبت شركت ها انجام مي شود، كد اقتصادي بايد دريافت شود، دفاتر مالياتي يا دفاتر پلمپ بايد تهيه شود و شركت عملا با آگهي شدن موضوع ثبت شركت در روزنامه رسمي و يك روزنامه كثير الانتشار ديگر، به فعاليت خود بپردازد.

همه اين موارد مي تواند در كمترين زمان توسط خبرگان حقوقي انجام شود. اما اگر اشتباهي در تهيه و تكميل مستندات انجام شود و مدارك مرتبا بازگردانده شود اين روال و فرايند براي ثبت شركت مي تواند بيشتر شود. به ياد داشته باشيد كه ثبت شركت در دنياي امروز يك انتخاب نيست بلكه يك ضرورت است چرا كه رقابت هاي امروزي نياز به تكيه گاهي به نام شركت دارد تا اعتماد بيشتر مشتريان را به همراه داشته باشد.


برچسب: روش ثبت شركت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۲۵:۳۰ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع:

روش ثبت شركت

روش ثبت شركت

آيا مي دانيد صاحب هر نوع كسب و كاري كه باشيد مي توانيد اين كسب و كار را به صورت حقوقي و در قالب ثبت شركت دنبال كنيد؟ خواه اين كسب و كار از نوع كسب و كارهاي آزاد باشد، خواه الكترونيكي و اينترنتي باشد و يا خواه حتي از مشاغل دور كاري و نوين باشد، شما مي توانيد با ثبت يك شركت به راحتي فعاليت خود را به صورت حقوقي دنبال كنيد.

شركت اعتبار زيادي به كسب و كار شما مي دهد و از اين جهت بسياري از افراد پيش رو براي اينكه بتوانند به اهداف كاري خود جامه عمل بپوشانند، قبل از هر اقدامي براي ثبت شركت اقدام مي كنند. داشتن روحيه مشاركتي از لازمه هاي ثبت شركت است و اين روحيه مشاركتي و كار تيمي به افراد كمك مي كند تا بتوانند با همپوشاني يكديگر سرعت و كيفيت بهتري به كار داده و با تجميع سرمايه هاي خود و با تمركز بيشتر روي كسب و كار بهترين آورده هاي مالي و اعتباري را براي خود داشته باشند.

اما براي ثبت شركت چه بايد كرد و يا روش ثبت شركت چيست؟

متولي ثبت شركت در ايران اداره ثبت شركت ها است كه دفتر مركزي اين اداره در تهران واقع شده و در تمامي شهرهاي بزرگ و استان هاي ايران نيز اين اداره شعباتي را راه اندازي كرده است. قبلا به اين شكل بود كه افرادي كه خواهان ثبت شركت بودند خودشان و يا وكيل حقوقي آنها كه تسلط بهتري روي فرايند هاي ثبت شركت داشت، به اين اداره بارها مراجعه مي كرد و با ارائه مستندات لازم براي ثبت شركت اقدام مي كرد.

اما امروزه اينترنت در اختيار اداره ثبت شركت ها قرار گرفته تا روند ثبت شركت بسيار ساده تر و سريع تر انجام شود. هر چند هنوز هم وجود افراد خبره براي ثبت شركت با توجه به پيچيدگي هاي حقوقي ساختار شركت ها پيشنهاد مي شود اما خود افراد نيز مي توانند با راهنمايي هايي كه در سايت اداره ثبت شركت ها وجود دارد، براي ثبت شركت اقدام كنند.

روال ثبت شركت به اين صورت است كه بايد پس از مشخص كردن قالب شركت از 7 قالب شركت هاي تجاري، تعداد شركا انتخاب شوند، ميزان سرمايه مشخص شود و توافقنامه اوليه بين شركا امضا شود. سپس بايد اساسنامه و يا شركتنامه و اظهارنامه ثبت شركت تهيه شود. مستندات شركا مانند مدارك هويتي و شناسنامه اي، توافقنامه و ديگر مستندات به همراه گواهي عدم سو پيشينه و گواهي واريز سرمايه اوليه در بانك، بايد ارائه شود و درخواست ثبت شركت داده شود.

اين درخواست در سامانه ثبت شركت ها بارگذاري مي شود و كارشناسان اين اداره مدارك و مستندات را بررسي مي كنند و از بين نام هاي انتخابي شركا در صورت قبول مستندات، يك نام براي شركت در نظر گرفته مي شود. در اين مرحله لازم است كه وكيل حقوقي شركت نسبت به واريز هزينه ها اقدام كند تا شركت ثبت شود و شناسه شركت صادر شود.

پس از آن مراحل ديگري مانند ارسال و يا تحويل دادن اصل مستندات ثبت شركت به اداره ثبت شركت ها انجام مي شود، كد اقتصادي بايد دريافت شود، دفاتر مالياتي يا دفاتر پلمپ بايد تهيه شود و شركت عملا با آگهي شدن موضوع ثبت شركت در روزنامه رسمي و يك روزنامه كثير الانتشار ديگر، به فعاليت خود بپردازد.

همه اين موارد مي تواند در كمترين زمان توسط خبرگان حقوقي انجام شود. اما اگر اشتباهي در تهيه و تكميل مستندات انجام شود و مدارك مرتبا بازگردانده شود اين روال و فرايند براي ثبت شركت مي تواند بيشتر شود. به ياد داشته باشيد كه ثبت شركت در دنياي امروز يك انتخاب نيست بلكه يك ضرورت است چرا كه رقابت هاي امروزي نياز به تكيه گاهي به نام شركت دارد تا اعتماد بيشتر مشتريان را به همراه داشته باشد.


برچسب: روش ثبت شركت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۲۳:۲۸ توسط:جديدترين هاي ثبتي موضوع: